Du är här

Träningskurser

Nu introducerar vi ett nytt coaching baserat träningsprogram. Vi kommer att ge dig exklusiv hjälp och stöd i din träning. Målet är att du tydligt ska känna att du utvecklar ditt välmående under våra kurser. Vi lovar att du kommer bli piggare, starkare och gladare!

Nu har vi kickat igång vårt nya coaching baserade träningskonceptet på Torekov Hotell. Konceptet med programupplägg har tagits fram tillsammans med våra erfarna träningsspecialister. Vår träning passar alla nivåer - kanske vill du komma igång med träningen eller så är du redan igång och vill hitta en ny träningsform som inspirerar och motiverar. Ålder, kön och dagsform spelar ingen roll.

När kursen sätter igång får du möjlighet att göra en kroppsmätning som sedan följs upp i slutet av kursen. Detta för att du verkligen ska få se kvitto på att träningen ger resultat. Vi lovar - det är roligt att mäta sin utveckling!

Under kursen kommer du att få en starkare kropp, synbara skillnader i din form, förbättra din hälsa och massor av positiva sköna tankar. Motivation, engagemang och träningsglädje är nyckelorden i all vår träning! Vi kommer hitta glädjen och energin som skapas genom att träna tillsammans i en grupp under många veckor.

Under kursens gång kommer vi coacha dig och gruppen inom träning och välmående. Det kommer ingå rådgivning kring mat, och matens inverkan på din hälsa. Vi kommer att prata om stressfaktorerna i livet som påverkar vår hälsa och vad vi kan göra för att minimera detta. Men fokus kommer så klart vara på rörelse och energi. Dessutom har du tillgång till vårt sköna SPA i anslutning till din träning. Vi vill att du tar hand om hela dig!

Du kommer att prova olika typer av träning under kursen såsom styrketräning, rörlighetsträning och kondition. Vi instruktörer älskar naturen och friheten den ger, därför kommer så mycket träning som möjligt att hållas utomhus i vår underbara omgivning.

Du behöver inte ha gått kurs 1 för att hoppa på nästa kurs. Varje kurs kommer att anpassas efter gruppen och dig som individ. Vi har satt samman ett unikt team som består av tre huvudtränare under kurserna, alla med en gedigen och lång erfarenhet inom sina områden.

All vår gruppträning bygger på våra 8-veckors/6-veckors träningskurser med träning 3 gånger per vecka (totalt 24/18 pass per kurs).

Pågående kurs vecka 43-50/43-48

8-veckors träning alternativt 6-veckors träning med totalt 24/18 träningspass

Max 20 deltagare i varje grupp.

Du kan välja att träna i kvällsgruppen tisdag, torsdag kl 17.30 lördag kl 9.00

Morgongrupp: kl 7.30-8.30 måndag, onsdag, fredag.

Din investering 8 veckor: 2 100 kr

Din investering 6 veckor: 1 800 kr

Anmälan till kurserna gör du i Torekov Hotells reception, via mail till tina.eriksson@torekovhotell.se eller telefon +46 431-47 16 33.

På gång