Du är här

Så tycker våra gäster

Det här säger våra härliga träningsdeltagare om våra event.

"Härlig helg som gav massor av inspiration:). Vilka ledare!"

"Träningshelgen har varit väldigt givande, det gick verkligen över förväntan. Det var så bra att man fick välja mellan olika pass så man fick välja att testa på någonting nytt eller något man tycker är väldigt roligt. Instruktörerna har varit väldigt pedagogiska, trevliga och hjälpsamma. Som en lite mindre tränad person kan jag rekommendera en träningsweekend."

"Allsidigt och proffsigt upplägg. Upplevde instruktörerna som kunniga och engagerade. Allt över förväntan, rekommenderas!"

"Proffsigt arrangemang och ett bra upplägg med tid både för träning, vila och spaupplevelser! Duktiga instruktörer som förklarade övningarna bra!"

"Energi och inspiration på hög nivå!"

"Jag tyckte att upplägget var väldigt bra. Det fanns en positiv förväntan redan vid presentationen. Härliga pass att välja på varvat med intressanta och kunniga föreläsare som dessutom var instruktörer. Båda dagarna var väldigt intensiva och mycket givande. Det fanns även tid till lite avkoppling i form av spaa och en kroppsbehandling . Både jag och min dotter som hade fått denna träningsweekend i födelsedagspresent var väldigt nöjda. Hälsingar Ingela Lööf"

"Danspassen var helt fantastiska. Extra stort beröm till Ulrika!!"

"En grym helg! Riktigt inspirerande på alla sätt! Anpassat innehåll för alla nivåer - Både för dig som är träningsvan och vill sätta nya mål och utmaningar men också för dig som vill testa dina gränser eller se helgen som en kickstart för att komma igång!"

"Toppen för dig som vill komma igång eller behöver ny inspiration till din träning. Många olika typer av pass vilket gjorde att det fanns något för alla!"

"Jag hade absolut inga stora förväntningar eftersom jag nästan aldrig går på pass, och trodde att det skulle bli en väldigt lång helg pga av allt tränande. Så fel jag hade, det var en av dom roligaste men också en av den tuffaste helgen i mitt liv, jag löptränar ju "bara" annars. Helgen gick väldigt fort, så det stämmer att tiden går fort när man har roligt. Plus att min fru som går på pass näst intill varje dag älskade denna helg, (det var hennes födelsedags present), så allt som allt var det väldigt väldigt bra, maten var ju fantastiskt god genom hela helgen. Återkommer säkert en annan gång. Mvh Paul J Lindström."

"Super helg med mycket inspiration och glädje"

"Härlig miljö och grymma instruktörer! Inspirerande och roligt/Emma"

"En heltäckande träningsweekend där ingenting fattades! M V H Sara Valfridsson"

"Detta var en perfekt helg för oss, fyra kollegor, som gillar att träna, prata, skratta och njuta av livet. Underbar miljö nära naturen. Vi kände oss bortskämda med god mat och varma bad. Utbudet av träningspass var varierat och rikt, vilket gjorde att vi fick möjlighet att välja det vi gillar bäst men också prova nya saker t ex dance och zumba som var riktigt kul. Kroppsmätningen var intressant och gav oss en hint om hur bra vår kropp mår. Efter helgen kände vi oss alla starka och fyllda av ny energi. Direkt när vi kom hem bokade vi in oss i juni och i oktober. Bara positivt att säga om denna helgen! Mvh Katharina Olofsson"

"Välplanerat och välorganiserat! Återkommer gärna"

"Mycket trevlig helg. Jag fick bra tips o råd och mycket jag tagit med mig"

"En lyxig, svettig och alldeles alldeles underbaaar helg!! TACK!!"

"Mitt andra träningsweekend som jag är med på och lika bra denna gången som tidigare. Pass som var anpassade till alla, bra stämning. Bra service, inspirerande föreläsningar. Helt underbart helt enkelt. Glädjefyllt, inspirerande, motiverande, svettigt värre och alldeles alldeles underbart!"

"Fantastiskt inspirerande helg. Bra instruktörer och en härlig stämning med mycket glädje. Känner mig oerhört motiverad att komma igång igen efter ett långt träningsuppehåll."

På gång