Du är här

Diamantslipning

Denna behandling är för dig som önskar friskare och slätare hy.

Detta är den senaste generationen av microdermabrasion där slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter.Diamanten förs med jämnt tryck över huden. Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacuumsuget som suger upp de döda hudcellerna och ökar produktionen av kollagen och elastin. Slipningen stimulerar hudens vävnad till cellförnyelse. Den gamla och torra huden ersätts med ny fräsch hud. Redan efter första behandlingen har huden ett renare, friskare och föryngrat utseende.

Behandlingen är en dammfri metod, helt naturlig utan några kemiska medel. Därför passar behandlingen även för personer med len, känslig hud eller de som har hudallergier.

Normalt sätt rekommederar vi 6-8 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. Detta innebär att man gör exempelvis en kur på 6 behandlingar och bokar upp sina tider med ca 2 veckors mellanrum. Efter att man gjort klart sin behandlingskur rekommenderar vi att man underhåller huden med en diamantslipning varannan månad för att hålla huden fräsch.

Vi rekommenderar inte behandlingen om du är gravid.

Tidsåtgång: 
25 min/ 50 min/ 80 min
Pris: 
595 kr/ 995 kr/ 1 295 kr

Förfrågan

Övriga ansiktsbehandlingar

Följ Torekov Hotell

Våra gäster berättar
"Torekov Hotell visade sig vara ett ypperligt val för vår konferens."