Du är här

Löparhelg med TaudienTraining

Paketet innehåller: 
 • Förmiddagsfika första dagen
 • Lunchbuffé båda dagarna
 • Eftermiddagsfika första dagen
 • En tvårätters middag till kvällen
 • En skön natts sömn i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • SPA med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
 • Gym inom- och utomhus samt gruppträning
 • Föreläsningar
 • Flera löppass
 • Core, yoga och rörlighetsträning

I samarbete med Taudien Training och Fun to Run erbjuder vi en helg full av löpning, där du har möjlighet att testa på många olika typer av löppass som alla har något gemensamt – träningsglädje! Löparhelgen hålls den 16-17 september 2017.

De som håller i helgen är Anna Bjurman, elitsatsande löpare, och Björn Österberg, träningsfantast. De är utbildade löpcoacher, personliga tränare och driver idag Fun to Run tillsammans där de tränar och hjälper löpare på varierande nivåer.

Helgen går ut på att inspirera dig till en rolig löpträning där du kommer att utvecklas som löpare oavsett vilken nivå du befinner dig på. Planerar du att börja springa eller kanske precis har börjat? Har du fastnat i samma löprunda och vill ha förslag på hur din träning kan bli roligare och mer givande? Eller är du en van löpare som vill nå den där tiden du drömmer om?  

Vad sägs om att prova på bland annat olika pyramidintervaller, minutinervaller och springa distans tillsammans? Vi kommer även gå igenom löpteknik och löpstyrka där du kommer få en inblick och förståelse för hur  just Du springer “rätt” och skonsamt för att då minska risken för skador samt förbättra din prestation. Hur bör din armpendling och fotnedsättning se ut? Hur många steg per minut är egentligen optimalt? Detta är bara några av de frågor som du kommer att få svar på!

Under helgen bjuds det även på föreläsningar med konkreta råd, personliga erfarenheter och vad du skall tänka på i din träning och vid eventuella lopp. Du får även möjlighet att få svar på de frågor just du har funderat på. Boka själv eller ta med dig någon och upplev rolig träning, gemenskap, god mat och en skön avkoppling.

Ledarnas mål med helgen är att ni tar med er nya kunskaper, motivation och glädje hem! De finns för dig hela helgen, svarar på frågor och kommer med tips för att just du ska bli en bättre löpare och nå dina mål.

Läs mer om helgen och intruktörerna på Taudientrainings hemsida.
Klicka här för att ta del av det detaljerade programmet.

Njut lite extra och kom en dag tidigare.
Paketpris 1 395 kr/person inkl. afternoon tea (fikan ingår ej i samband med träninsghelgen i juli), bistrons trerättersmiddag, övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till SPA och träning.

Logipaket 1 040 kr/person inkl. övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till SPA och träning.

2 800 kr/person

Förfrågan