Du är här

Lov med din tonåring

Paketet innehåller: 
  • Eftermiddagsfika
  • En trerättersmeny i Bistron
  • En skön nats sömn i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • SPA med bastu, varma bad och utomhuspooler
  • Valfri 25 minuters SPA-behandling
  • Gym inom- och utomhus samt gruppträning
Boka in kvalitetstid och må bra tillsammans på Torekov Hotell! Njut i naturen och i vårt härliga SPA, kanske kan ni hitta en träningsform som passar er båda. Tonåringar mellan 13-19 år betalar halva priset!

På Torekov Hotell kan du och din tonåring höja pulsen och hitta aktiviteter eller träningsform som passar er båda. Friska kinder, varma bad och riktigt god mat i en härlig kombination. Miljöombyte som ger kraft för gemenskap och härliga pratstunder.

Torekov Hotells vackra läge mitt i Bjäres vilda natur passar perfekt för roliga, friska och spännande aktiviteter. Kusten och den direkta omgivningen med hedmarker, klapperstenar, sandstränder, klippformationer med både lättare och svårare kuperad terrän med vandringsleder och cykelstråk. Hallandsåsen erbjuder höjdplatåer med skogskänsla, fornlämningar och öppna vyer för vandring, cykling och upptäcktsfärder. 

Hitta glädjen med att träna tillsammans. Prova våra gruppträningar, testa vårt utegym eller ett skönt löparstråk utanför dörren. PT och kostrådgivare finns på plats. Naturligtvis finns det gott om tid att njuta i vårt SPA med en skön bok och avslappnade pratstunder. 

På kvällen serveras en underbart god trerättersmeny i vår Bistro.

Måndag-torsdag
1 595 kr/person

Fredag och lördag
2 295 kr/person

HALVA PRISET FÖR TONÅRINGAR!

Paketet gäller för en vuxen och en teenager mellan 13-19 år med ankomst alla dagar under Påsklovet vecka 15 & 16 samt höstlovet vecka 42 & 44.

Boka din upplevelse

Extra guldkant

Forgyld din pakke med yderligere luksus til dig selv.