Du är här

Lov med din tonåring

Paketet innehåller: 
  • Eftermiddagsfika
  • En trerättersmeny i Bistron
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • SPA med bastu, varma bad och utomhuspooler
  • Gym inom- och utomhus
  • Träningspass
Boka in kvalitetstid och må bra tillsammans på Torekov Hotell! Gå ut i naturen, träna tillsammans och njut i vårt härliga SPA. Tonåringar mellan 13-19 år betalar halva priset!

På Torekov Hotell kan du och din tonåring höja pulsen och hitta aktiviteter eller träningsform som passar er båda. Friska kinder, varma bad och riktigt god mat i en härlig kombination. Miljöombyte som ger kraft för gemenskap och härliga pratstunder.

Torekov Hotells vackra läge mitt i Bjäres vilda natur passar perfekt för roliga, friska och spännande aktiviteter. Kusten och den direkta omgivningen med hedmarker, klapperstenar, sandstränder, klippformationer med både lättare och svårare kuperad terrän med vandringsleder och cykelstråk. 

Hitta glädjen med att träna tillsammans. Prova våra träningspass, utegym eller varför inte våra fina löparstråk utanför dörren. Vi kör minst ett träningspass varje dag och det finns PT och kostrådgivare på plats. Naturligtvis finns det gott om tid att njuta i vårt SPA med en skön bok och avslappnade pratstunder. Vi kommer att ha sköna erbjudanden på behandlingar under lovet. I Bistron kan ni njuta av fantastiskt god mat och det kommer att finnas en speciell meny för tonåringen.

Tonåringar kan boka in följande 25 min behandlingar till ett specialpris på 425 kr under lovdagarna:

Skin Fresh - rengöring, peeling, samt en ansiktsmask och ansiktsmassage. Avslutas med en skön närande ansiktscrème.

De-stress - avslappnande helkroppsmassage

Regndroppsmassage - läkande, balanserande och avstressande massage

Behandlingserbjudandet gäller för tonåringar mellan 13-19 år. Tänk på att boka in behandlingarna innan ankomst för att säkert få en tid.

Eller varför inte boka in en Make up konsultation tillsammans på 50 min för 425 kr/person.

Följande dagar firar vi lov!

Vecka 7, med ankomst 13-17 februari.

Vecka 8,  med ankomst 22-24 februari.

Under våra lovdagar kommer vi ha sköna behandlingserbjudanden för dig och din tonåring. Vi kör varierade och garanterat inspirerande träningspass under alla dessa dagar. 

Träningspass dagligen under lovdagarna kl 17.30-18.30. Utöver det har vi yogapass lördagar kl 8.00, samt söndagar kl 8.30.

 

Måndag-torsdag
1 395 kr/person

Fredag
1 595 kr/person

Lördag
1 895 kr/person

HALVA PRISET FÖR TONÅRINGAR!

Paketet gäller för en vuxen och en tonåring mellan 13-19 år med ankomst 13-16 februari, 22-24 februari, 2018

Boka din upplevelse