Du är här

Konferens och Träning på Torekov Hotell

Boka in en aktiv konferens på Bjärehalvön i Skåne med träning, god mat och underbar natur vid havet. När vi mår bra har vi ett bättre möten. Ett sundare liv med fysisk aktivitet ger oss glada ögon och en klipsk hjärna.

Ge dig och dina kolleger en inspirerande start på Torekov Hotell till ett hälsosammare liv. Hämta ny kraft och energi på konferensen omgiven av Skånes underbara natur. I fokus ligger era strategiska mål med konferensen som vi blandar med både avslappnande och uppiggande aktiviteter. Mellan era möten kan ni få ett eget hälsoteam, bestående av  hälsocoach och PT med inspirerande workshops och gruppträning både inne och utomhus. Träning och hälsa ska vara roligt och varierande, vi sätter gärna ihop ett passande program till just er konferens och anpassar naturlitvis efter nivå. De som vill kan göra en kroppsmätning som bland annat mäter muskelmassa, vätska, fett och vikt. Denna mätmetod används idag både inom sjukvården, forskning och elitidrott och ger en bra grund för fortsatt träning och hälsa.

Mat ska stärka, vara gott och en njutning för alla sinnen. Vi på Torekov Hotell vet hur viktigt detta är för dig som gäst och vi älskar att laga mat som inspirerar, väcker nya sinnen till liv och är vacker. Naturlitvis väljer vi våra råvaror med stor omsorg och använder i största möjliga mån närodlat.

Kontakta oss på info@torekovhotell.se för en individuell offert.

På gång

Följ Torekov Hotell

Våra gäster berättar
"Torekov Hotell visade sig vara ett ypperligt val för vår konferens."