Du är här

Special Sport School

Tumlarsafari
Tumlar- & sälsafari med RIB båt: Följ med på Sveriges ända valsafari. Upplev våra tumlare på nära håll. båtturen utgår från Torekov och kan kombineras med ett besök i sälreservatet på Hallands Väderö. Turerna kan även sträcka sig till Kullaberg med sin vidunderliga natur, spännande vikar och trolska grottmynningar. För att lättare hitta tumlarna använder vi oss av undervattenssonar.

Pris från 6 500 kr exkl. momsGPS mission
Lagen får en karta, kompass och en handburen GPS där de olika positioner hittas på en elektronisk karta. Lagen ska sedan med hjälp av sin utrustning finna fram till de olika stationerna. På varje station finns det en uppgift att lösa. Material för lagets uppgifter kommer att finnas på plats eller i sina ryggsäckar som de fått ut vid starten. Uppgifterna som ska lösas innehåller både kultur, musik, klurigheter och konstruktionsuppgifter. I uppgifterna har vi även blandat in historia från bygden. Aktiviteten tar ca 2 timmar och arrangeras kring Torekov Hotell. Minst 10 personer.

Pris 660 kr/person exkl. momsHur ska det låta?
Musiktävlingen som ger er den perfekta starten på kvällen. Lag mot lag sätts era musikkunskaper på prov, på ett sätt som inte hänger ut en enskild individ utan syftar till att hela laget skall vara delaktigt. Bilder, text och musik används. Vi vågar utlova en hel del skratt och mer eller mindre värdig vinnare. OBS: Vi använder oss av LIVE MUSIKER. Aktiviteten tar ca 1 timme och passar för grupp på 20-60 personer.

Pris 14 000 kr - 20 000 kr exkl. momsFemkamp
1. Pokerspel med blåsrör 2. Alkotest 3. Musikuppdrag med I pod 4. Fotouppdrag 5. Lukttest. Aktiviteten tar ca 1,5 timme. Minst 10 personer.

Pris 450 kr/person exkl. momsTeam & kommunikationspaketet
Ett paket med olika team och kommunikationsövningar. Seriösa uppgifter som lätt kan sättas i samband med sitt arbete och sina normala arbetsuppgifter. Aktiviteten tar ca 1,5 timme och arrangeras kring Torekov Hotell. Minst 10 personer.

Pris 500 kr/person exkl. moms

På gång