Du är här

SPA & Träning

Fresh concept Torekov
Torekov Hotells Fresh Concept är framtaget för att lyfta er konferens ytterligare en nivå. Tid... vet vi är en bristvara hos många grupper när man reser bort på konferens. Mycket skall hinnas med och produktiviteten ligga på topp. Våra Fresh pass erbjuder ett ypperligt sätt att förhöja stämningen i gruppen, ladda batterierna och få nya krafter. Alla kan delta oavsett förkunskaper, träningsnivå eller klädsel! På ett avslappnat, lekfullt sätt guidar våra duktiga instruktörer er genom vald aktivitet. Möjligheten att skräddarsy efter just era önskemål och behov är stora! Låt oss bara veta. Minimum 8 personer/grupp.

Tid 25-30 min.Pris 80 kr/grupp exkl. moms.                       


Lugn eller fartfylld träning
Våra aktivitetsledare erbjuder olika former av gruppträning, exempelvis Stavgång, Pilates, olika typer av Yoga, Yogaintro, Mage/rumpa/lår, Zumba är några exempel av alla våra träningspass. Vi har även ett fullt utrustat gym som ni har fri tillgång till när ni köper våra mötespaket med övernattning. Maximum 16-20 personer/grupp beroende på vilket pass.

Tid 60 min.Pris 1 850 kr/instruktör exkl. moms.


Kroppsmätning - Check Me - NYHET!

Det finns en sak i livet du inte kan skjuta undan hur länge som helst. Att ta hand om din kropp! Check Me ger dig den kick du behöver. En kick som bygger på det mest självklara. Sanningen om din kropp. Med en snabb och smidig mätning med InBody 720 kroooskanner får du reda på hur du egentligen mår inuti - muskelmassa, vätska, fett och vikt. Med facit i hand hjälper vi dig att hitta vägar till ett sundare liv som passar dina mål och förutsättningar.

Tid ca 20 minPris 396 kr/person exkl. moms              


SPA-behandling
Välj mellan klassisk rygg- & nackmassage, en skön kroppsinpackning eller kanske vår regndroppsbehandling? Vi har även hudvård, manikyr och pedikyr.

Tid 25-80 min.Pris fr. 360 kr exkl. moms.                          

Abonnering av SPA
Vår SPA-avdelning kan abonneras kl 19:00-22:00.
Pris 1 500 kr/timme exkl. moms.

På gång