Du är här

#mittorekov

Nu är det tävlingsdags igen!

Ladda upp en bild på Instagram på den platsen i Torekov där du trivs som bäst, hashtaga #mittorekov och få chansen att vinna en helkroppsmassage i vårt härliga SPA (värde 795:-).

Tävlingen pågår mellan 26 juli - 22 aug. 

Du måste ha en öppen profil för att din bild ska kunna vara med i tävlingen, om du har en dold profil kan vi inte se din bild.

Läs våra tävlingsregler!

Tävlingen är öppen för alla som fyllt 18 år. Du kan delta så många gånger du vill. När du deltar i tävlingen samtycker du till att Torekov Hotell år publicera ditt bidrag på tävlingssidan samt att din bild kan användas i marknadsföringssammanhang på vår webbplats, facebooksidor och på Instagram. I och med att ditt bidrag skickas in, efterger du din upphovsrätt och godkänner att bidraget kan publiceras av oss.

Som tävlande ska du ha användarrätten till den bild som du laddar upp och tävlar med. Du ska även ha säkerställt att eventuella personer på bilden har godkänt sin medverkan. Vinnaren kontaktas av @torekovhotell via kommentarsfältet under vinnarbilden på Instagram. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Torekov Hotell på mailadressen annika.akerblom@scandinavianresort.se och uppge namn och adress dit vi kan sända priset. Om vinnaren inte har kontaktat oss inom fem dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller värdebevis. Taggar du en bild med #mittorekov via Instagram är du automatiskt med i tävlingen och accepterar villkoren.

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Torekov Hotell. Juryns beslut kan inte överklagas. Information om de tävlande kommer att användas i enlighet med personuppgiftslagen. Nu vill vi bara önskar dig ett stort lycka till!