Du är här

Bjäre GK

Högst uppe på Hallandsåsen ligger Bjäre GK, en mycket trevlig bana som kompletteras av den natursköna miljön och hänförande utsikten, "Skånes Toscana".

Den natursköna banan innefattar en härligt böljande hedbana som följer naturens egna former med en hänförande utsikt över Skälderviken och Bjärehalvön. Den trivsamma layouten kompletteras med riktigt bra geenområden där bra järnspel premieras. De numera fem olika tees erbjuder en variation som gör det möjligt att tillfredställa alla sorters golfare.

Banans fem första hål erbjuder en lättsam start på rundan för att därefter övergå till härliga utmaningar som sätter spelaren på prov, för att kulminera till en av landets bästa avslutningar.

När man efter en skön vandring kommer till sista hålet ställs man inför ännu en utmaning. Det är ett minst sagt intressant avslutningshål. Ett kort par 4 med vattenhinder på båda sidor om fairway, vatten kort om green och en utmanande undulerad green. Det klokaste valet från tee är att spela ut på den högra delen av fairway med ett långt järn- hybrid för att sen spela in med ett kort järn för att lyckas med en birdie eller par.


Läs mer om Bjäre GK på klubbens hemsida www.bjaregolfklubb.se

 

På gång

Följ Torekov Hotell

Våra gäster berättar
"Torekov Hotell visade sig vara ett ypperligt val för vår konferens."