Du är här

Ett paket för varje känsla

Här på Torekov Hotell är du fri att forma dina dagar precis så som du vill ha dem. Börja med att välja ett paket som passar just dig och dina nära. Bygg sedan ut upplevelsen med hjälp av våra tillval.

Spapaket, aktuella erbjudanden
Vårt klassiska paket som kan bokas med ankomst måndag till lördag. Paketet sträcker sig även över härliga ledigheter såsom påsk, valborg och midsommar. Pris från 1 395 kr/person.
Spapaket
Bli gourmet för en helg och unna dig smakfull matupplevelse med ankomst fredag eller lördag. Pris från 2 695 kr/person.
Spapaket
Boka en upplevelseweekend med gott om tid att ta för dig av lugnet och alla möjligheter. En härlig långhelg från fredag till söndag. Pris från 3 195 kr/person.
Golfpaket
Golfpaket med övernattning, greenfee och SPA. Här får du tillgång Bjärehalvöns fantastiska golfbanor och det vackert kuperade landskapet i nordvästra Skåne. Pris från 1 795 kr/person.
Träningspaket
Den 13-14 oktober kör vi en yogahelg för både vana yogautövare eller nybörjare! Kombinera yoga, spa, och god mat.
Träningspaket
Boka in en träningsweekend under höst, vinter eller vår. Ett återkommande och populärt event hos oss! Träningshelgerna 2018 är 5-6 maj, 16-17 juni, 22-23 september, 20-21 oktober, 24-25 november.
Spapaket, Säsongspaket, aktuella erbjudanden
Boka våra härliga sommarpaket! Njut på terrassen med två varma källor och en stor härlig uppvärmd pool. Ankomst 11 juni-30 augusti 2018. Pris från 1 595 kr/person. Midsommarerbjudande 15% rabatt med ankomst 21 och 22 juni 2018.
Träningspaket
Ett träningsevent i samarbete med TaudienTraining som är upplagt och anpassat till dig som är 55 + genom väl utvalda träningspass och övningar. En bredd av olika träningsformer varvas med föreläsningar som handlar om kost i vardagen och skadeförebyggande träning.
Träningspaket
Varför välja när du kan få det bästa av två världar? Vandringspaket med en natt på Torekov Hotell och en natt på Hotel Skansen i Båstad. Pris från 3 595 kr/person.
Spapaket, Golfpaket
Nu erbjuder vi på Torekov Hotell ett paket för dig som är 55+ och vill njuta lite extra en vardag. Pris från 1 395 kr/person.
Spapaket
För dig som vill stanna lite längre och njuta av Torekov Hotell. Boka 3 nätter eller mer och erhåll 10%-15% rabatt på din vistelse.
Spapaket, Säsongspaket
Fira in det nya året tillsammans med oss på Torekov Hotell och ge dig själv bästa starten på 2019. Från 2 995 kr/person.
Dagspa
Unna dig lyxen att smyga iväg på en välförtjänt dag. Dagpaket med ankomst måndag-fredag. Från 675 kr/person.
Dagspa
Känn lugnet smyga sig på i en avkopplande miljö. Dagpaket med ankomst måndag-fredag. Från 955 kr/person.
Dagspa
Sätt kryss i almanackan och unna dig en eftermiddag/kväll hos oss. Kvällspaket med ankomst måndag-torsdag. Pris 1 195 kr/person.