Bistron

Närodlat kryddat med kärlek

Med hjärtat i den skånska myllan, lägger vi ner mycket tid och kärlek på att hitta rätt och gärna närproducerade råvaror. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, Torekovsparrisen är en historia i sig, Vikentomaterna smakar som från en annan värld. Det är med stor respekt vi trollar med dessa råvaror.

Aktuellt i Bistron

You must allow targeting cookies in order to view this content.

Gör en matresa till Torekov

Kom till oss och upptäck Bjärehalvöns smakupplevelser. I Bistron är vi granne och kompis med traktens bönder och matproducenter, som står för merparten av råvarorna. På vägen hem är ett tips att svänga förbi Lindegrens gårdsbutik och Ebbessons gårdsmejeri och handla direkt av bonden.

Välj ur Bistrons menyer eller boka en femrätters meny där kocken får bestämma din måltid.

Bröllop och fest

Bröllop och fest

Boka hela hotellet och ställ till med fest. Bjud in till mingel på den vidsträckta terrassen med pool och havsutsikt, med efterföljande middag i restaurangen för hundratals gäster. Vi dekorerar, fixar och lagar precis så som ni vill ha det.

När ni hyr hela hotellet har ni tillgång till alla 54 rum.

vinlista

Ekoviner en masse

Vi är mycket stolta över vår vinlista med ett stort urval av ekologiska och biodynamiska viner. Älskar du goda viner, hittar du lite trevlig läsning här.

bilder

Frukost
Foto: Anders Karoli, lauren parks m.fl.

Vad vill du boka? >