Du är här

Picknick i det gröna

Torekov Hotell med den skånska naturen utanför dörren inbjuder till sällsynt goda smakupplevelser i det gröna

Picknick i solskenet. Kalasa under ett träd när himlen är grå och regnet strilar ner. Njut av en härligt tillagad picknick medans du välkomnar det magiska skymningsljuset.

Vi i restaurangen på Torekov Hotell har satt samman två underbara picknickpaket som vi hoppas ska passa bra på din tur. Maten görs i ordning precis innan du ska ge dig ut för att du även ska kunna njuta av vår fäscha mat i det gröna.

Vandringspicknick 150 kr/person

Vi gör en matig pastasallad med fullkornspasta, grönsaker, rökt majskyckling samt pestodressing. Vi skickar också med lite smått och gott såsom muffins, frukt och ramlösa. För att ladda med nyttigheter och extra energi packar vi med smoothie, kaffe och powerbar.

Lunchpicknick 250 kr/person

En härlig hälsosam sallad mer primörer och en underbar varmrökt lax. Vi plockar med nybakat bröd och smör, dessertost, oliver och lite godheter ifrån charken. Med i picknickpaketet finns också frukt och en chokladbit. Energihöjande smoothie, kaffe och Ramlösa finns såklart med.

Picknicken packas i en behändig picknickryggsäck. Du kan även låna en härlig filt för turen. För oss på Torekov Hotell är det inget konstigt - maten smakar alltid som bäst ute i det gröna!

Beställ din picknick i förväg på telefon 0431-47 16 00, info@torekovhotell.se.
Du kan naturligtvis även göra beställningen på plats i receptionen eller i Bistron.

 

På gång

Följ Torekov Hotell

Våra gäster berättar
"Torekov Hotell visade sig vara ett ypperligt val för vår konferens."