Du är här

Konferensmiddag

19 september - 30 december

MÅNDAG & TORSDAG

FÄNKÅLSBAKAD TORSK
jordärtskocka, räkor, dill

FÄRSKOSTFYLLD BJÄREKYCKLING
gulbeta, höstsvamp, broccoli

PLOMMONCONSOMMÉ
carameliachoklad, créme fraiche, grön kardemumma



TISDAG & FREDAG

RÖKT VILDANDBRÖST
nypon, hasselnötter, lardo

GRILLAD REGNBÅGSLAX
gröna ärtor, löjrom, potatispuré

GRANNY SMITHSORBET
vanilj, ingefära, kanel



ONSDAG & LÖRDAG

TONFISKTARTAR
paprika, kapris, krasse

LAMM FRÅN LINDEGRENS
vita bönor, vitlök, tomat

MANDELGLASS
druvor, citron, sockerkaka

 

 

 

På gång

Följ Torekov Hotell

Våra gäster berättar
"Torekov Hotell visade sig vara ett ypperligt val för vår konferens."