Du är här

Konferensmiddag

7 mars - 30 maj

 

MÅNDAG & TORSDAG

TORSKKIND "BOUILLABAISSE"
fänkål, citron, tomat

LAMM FRÅN LINDEGRENS
spenat, dillsky, körsbärspotatis

HALLONSORBET
vit choklad, macadamianötter, sockerkaka


TISDAG & FREDAG

LUFTTORKAD SKINKA
vit sparris, krutonger, krasse

TORSKRYGG
gröna ärtor, brynt smör, morot

YOGHURTGLASS
mandel, melon, honung


ONSDAG & LÖRDAG

KORIANDER OCH INGEFÄRSGRAVAD LAX
sesam, soja, wasabi

KALVENTRECÔTE
king oyster, blomkål, spetskål

PASSIONSFRUKTSPANNACOTTA
lakrits, italiensk maräng, puffat ris

 

På gång

Följ Torekov Hotell

Våra gäster berättar
"Torekov Hotell visade sig vara ett ypperligt val för vår konferens."